Dr Brown's

Dr Brown's

Dr. Brown’s

De Amerikaanse arts Craig Brown bedacht in 1996 het Natural Flow-ventielsysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt zere oortjes voorkomen. De werking Dr. Brown’s is wetenschappelijk aangetoond.

Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Het ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden.

Positieve druk is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt wereldwijd gebruikt in ziekenhuizen en ontving verschillende onderscheidingen, waaronder de prestigieuze Medical Design Excellence Award.Nieuw in het assortiment:
Fop spenen van Dr. Brown's
0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1