Snoozebaby

Snoozebaby

Snoozebaby

Snoozebaby, een Nederlands label, ontwerpt baby- en peuterproducten met verschillende labels, zoals wikkeldekens, boxkleden, knuffels en doekjes. Alle ontwerpen worden in Nederland gecreëerd en de kwalitatief hoogwaardige producten worden gedistribueerd over de hele wereld.
De labelproducten zijn niet alleen hip, trendy en schattig om te zien, ook stimuleren ze de fijne motoriek van kinderen en bevorderen de tastzin. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij kinderen waardoor ze zich beter kunnen ontspannen. De labels  bieden troost en werken rustgevend.
De meeste producten zijn gemaakt van de basismaterialen velours en jersey, die de geur van een kindje opnemen. Daarnaast voelen ze heerlijk zacht aan. De labels die aan de producten zitten variëren in grootte, kleur en materiaal. Zo zijn er satijnen, zijde, ribstoffen gebruikt. En ieder kind heeft zo zijn favoriet, die hij steeds weer zal opzoeken. Alle producten zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de Europese EN71 test.
0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1