Verzenden & retourneren

Verzendtijd
Leveringen worden door DHL bezorgd.
Voor pakketten buiten Nederland maken wij gebruik van het wereldweide netwerk van DHL pakettendienst.

De producten worden (indien voor 13.00 uur besteld) nog dezelfde (werk)dag verzonden voor een levering binnen 2 a 3 (werk)dagen. Indien een product na 13.00 uur is besteld of in het weekend, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag verzonden. Met uitzondering van de producten van Fagus, Kidkraft, KidsCar, BabyCase en Berg Toys. Deze producten hebben een minimale levertijd van een week.

Bij onvolkomenheden wordt u tijdig op de hoogte gesteld. Alle getoonde producten zijn in eigen voorraad, waardoor wij voor een snelle afhandeling kunnen zorgdragen.

Verzendkosten
Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij een vast bedrag van € 6,75 voor Nederland. Voor andere landen gelden andere verzendkosten. Boeken worden verzonden, mits ze door de brievenbus kunnen, voor € 2,50.

Waar levert BaBee.nl?

Wij leveren onze producten wereldwijd. Staat uw land niet in de lijst met verzendlanden, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Betaalmethode
U kunt op diverse manieren betalen o.a. via iDEAL, PayPal, Creditcard of bankoverschrijving.

Retourneren en defecten

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 10 dagen contact op te nemen met BaBee.nl. Dat kan via het online ticketsysteem op onze website of door een brief te schrijven naar:

Babee - SpeelgoedSalon.nl
Grote Oost 27
1621 BR HOORN NH

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.  Bij een mogelijke klacht  over een produkt zullen wij uiteraard zorgdragen voor een correcte en snelle afhandeling.