Safe T Sleep

Safe T Sleep

Safe T Sleep

Tijdens haar werk als verpleegkundige en counselor hoorde Miriam Rutherford veel verhalen over bedongelukken bij jonge baby’s, veroorzaakt door draaien tijdens het slapen of door avontuurlijke klimpartijen in het ledikantje. Toen haar eigen zoon jaren geleden in de klauterfase belandde, bedacht Rutherford dé oplossing: een comfortabele slaapwikkel die aan het matras bevestigd wordt en als een soort luierbroekje om de baby sluit zodat hij veilig op een vast plekje in bed kan liggen. De uitvinding werd een groot succes -en niet alleen in thuisland Nieuw-Zeeland.

In 1992 richtte Rutherford Safe T Sleep International op, het bedrijf achter haar slaapwikkel. De meer dan 200 duizend (!) baby’s die de Safe T Sleep® sindsdien hebben gebruikt, lagen allemaal veilig in hun bedje -ongelukken, verwondingen en ook wiegendood kwamen bij hen niet voor. Wereldwijd slapen steeds meer baby’s in de slaapwikkel -op een natuurlijke manier, want hoofdje, armpjes en benen kunnen altijd vrij bewegen. De lichte bakerfunctie geeft een behaaglijk gevoel, zelfs liggen op de zij is mogelijk. Safe T Sleep zorgt voor een goede nachtrust -voor kindjes én hun ouders.

Safe T Sleep is door de jaren heen uitvoerig klinisch getest en goedgekeurd door wetenschappers en medici. Ook ziekenhuizen maken graag gebruik van de slaapwikkel, bijvoorbeeld voor kindjes die pas geopereerd zijn of voor erg onrustige baby’s.

0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1